Menu Close

Izjava o odricanju od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti i zaštita podataka:

Naša privatnost i vaše pravo na anonimnost

Znamo koliko je važna vaša privatnost. Iznad svega na mrežnom investicijskom tržištu. Zaštita vaših podataka je od posebne važnosti za nas jer znamo iz vlastitog iskustva kako je neugodno zlostavljanje. Važno nam je upoznati vas s vašim pravima i objasniti vam kako se vaši podaci obrađuju.

Sljedeća izjava se odnosi za internet stranicu www.zaradi-online.com kao i sve podstranica i poddomene i daje vam uvid u to kako smo se osigurali za zaštitu podataka i koje podatke točno prikupljamo i u koju svrhu (e-mail, IP adresa i ime ili prezime). Kao vlasnik ove stranice, odlučni smo da pažljivo nositi s vašim osobnim podacima i zaštititi vašu privatnost. S prihvaćanjem ove izjave dajate nam vaš pristanak za prikupljanje, obradu i korištenje podataka u spomenute svrhe. Ovaj pristanak možete  povući u bilo kojem trenutku putem kontakt obrazca ili na poveznici OVDJE.

  1. Podaci se spremaju automatski:

Prilikom prijave prihvaćate uvjete poslovanja, pravila foruma, . Nakon registracije vaši podaci se automatski pohranjuju na našem serveru i neće biti podijeljeni s drugim osobama, osim s davateljima usluga koji su potrebni za bezprijekoran rad stranice. Za pregled svih dijeljenih osobnih podataka pogledajte našu politiku kolačića. Putem GDPR obrazca za pregled možete zatražiti brisanje svih automatski spremljenih osobnih podataka sa naše stranice. U slučaju da se odlučite za taj korak, više nećete biti u mogućnosti koristiti naše usluge.

  1. Pravo na anonimnost:

Na Zaradi Online portalu možete umjesto pravog imena i prezimena odabrati vlastiti nadimak, pseudonim, i njega koristiti kao prikazano ime na forumu. Za upotrebu na HYIP tržištu, preporučujemo postavljanje zasebne adrese e-pošte koju možete napraviti besplatno na google, yahoo ili nekom drugom email davatelju usluga. Ipak za prijavu na naš portal molimo vas da nam date stvarnu adresu e-pošte. Naš sigurnosni software uklanja sve email adrese koje su na crnoj listi. Jednokratne adrese e-pošte nisu dopuštene i odmah će se pojaviti na ovom popisu. Međutim, u bilo kojem trenutku možete slobodno otkazati pretplatu na našu e-poštu. Nakon registracije, naš sustav vam šalje poruku e-pošte s vezom za aktivaciju s kojim možete potvrditi registraciju ili prijavu na Newsletter. Time jamčite da ste vlasnik navedene adrese e-pošte i da se slažete s prijavom.

  1. Zašto omogućujemo pseudonime:

Pseudonimi ili nadimci su omogućeni radi vlastite zaštite od osoba i pravnika s pogrešnim namjerama. Iznad svega u europi je neograničeno izvještavanje i besplatno pružanje informacija o hyips, vrlo otežano. Mi naš portal ne smatramo kao portal za ulaganje nego samo kao portal za davanje informacija. Zato želimo ostati fer i neutralni.  Vaša osobna adresa također nije potrebna. Ako vi kao korisnik naših stranica želite neke informacije o nama možete ih zatražiti putem kontakt formulara. To također služi da nas zaštiti od napuhanih HYIP-ova na tržištu (a ne od vas) i ne utječe na bilo koji drugi detalj. Ukratko: ovo tržište je sivo tržište i osobne prijetnje, kako fizičke, i pravne prirode, za stvari za koje naši ljudi nisu odgovorni (programi i sl) se često šalju poštom. Dakle, ovo je samo za našu i vašu zaštitu, a ne za prikrivanje nezakonitih djela.

  1. Ne šaljemo SPAM:

SPAM je uvijek neugodan i brzo napuni poštanski sandučić. Svakog dana i sami primamo puno spam e-mailova tako da smo i sami veliki neprijatelj toga. Emailove šaljemo isključivo našim članovima koji su se registrirali na našoj stranici i osobama koje žele primati Newsletter. Strogo je zabranjeno korištenje, dijeljenje ili slanje neželjenih informacija na email adrese , poštanske adrese ili telefonske brojeve koje se nalaze u forumu pod potpisom člana. Sukladno važećim zakonima o zaštiti podataka protivimo se bilo kojoj komercijalnoj upotrebi i otkrivanju svih podataka koji se nalaze na našoj web stranici. U slučaju da se ova pravila prekrše, biti ćemo primorani poduzeti sve pravne mjere protiv pošiljatelja tzv. Spam poruka. Isto tako nastojimo zaštititi našeg poslužitelja kako bismo spriječili SPAM putem IP adresa. Sve naše Newsletter e-poruke na kraju teksta sadrže poveznicou za odjavu. Ako ne želite više primati Newsletter poruke jednostavmno kliknete na ODJAVI SE. Putem Newslčetter-a vas uvijek obavještavamo o promjenama u sustavu. Osim toga, uvijek imate pravo pristupa, ispravljanja, blokiranja ili brisanja pohranjenih podataka (IP adresa i e-mail adrese). IP adresa je sigurnost vlastite privatnosti i pohraniti ćemo ju samo jednom prilikom prijave na našu e-mail listu i registracije na forumu.

  1. Ne preuzimamo odgovornost:

Sve informacije su neobvezujuće. Zadržavamo pravo na promjenu dijelova ili cjelokupne stranice bez prethodne najave. To uključuje dodavanje, brisanje ili privremeni ili trajni prestanak objavljivanja.  Međutim, u većini slučajeva detaljno obavještavamo naše članove o mogućim promjenama. Nadalje, sadržaj ovog web projekta pažljivo je provjeren i izrađen prema našim saznanjima. Ipak, ne možemo jamčiti točnost, ispravnost, potpunost ili kvalitetu pruženih informacija. Potraživanja odgovornosti prema nama, ukoliko s naše strane nema namjere ili grube nepažnje, a koji su imovinske ili neimovinske prirode uzrokovane uporabom ili nekorištenja informacija ili korištenje netočnih ili nepotpunih informacija su isključeni. Osim toga, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj stranica s vanjskim povezivanjem. Za izravne ili neizravne veze na druge web stranice ( „hiperveze”) koje su izvan naše zone odgovornosti, odgovornost može samo stupiti na snagu samo u slučaju da smo imali saznanja o sadržaju i da je bilo tehnički moguće spriječiti upotrebu u slučaju nezakonitog sadržaja. Ovime izričito izjavljujemo da prilikom povezivanja nije bilo prepoznatljivih ilegalnih sadržaja na povezanim stranicama. Nemamo utjecaja na trenutni i budući dizajn, sadržaj ili autorstva povezanih stranica. Stoga se izričito odvajamo od svih sadržaja svih povezanih strana, koje su promijenjene nakon postavke veze. Ovo vrijedi za sav sadržaj unutar vlastite Internet stranice, linkova i referenci kao i unosi u dostupnim komentar područjima i forumima, kao i svih drugih oblika baze podataka na koji je moguć vanjski pristup. Za ilegalne, netočne ili nepotpune sadržaje, a za štete nastale iz uporabe ili neuporabe takvih informacija, odgovoran je samo pružatelj stranice na čiji sadržaj je objavljena poveznica na našoj stranici. Za točnost svih unosa u forumu su odgovorni vlasnici pisanog teksta i objava. Zaradi Online ne preuzima nikakvu odgovornost za njihove postupke.

  1. Ne dajemo financijske savjete ili savjete za ulaganje:

Ova web stranica isključivo je za samostalni popis drugih web stranica trećih strana i povezanih informacija. Informacije koje se nalaze na ovoj web stranici, ni pod kojim okolnostima, kako za nas tako i za cjelokupnu zajednicu, se ne smiju tumačiti kao jasni  i pravni savjeti. Svi podaci s naših stranica su isključivo za vlastitu upotrebu posjetitelja ove web stranice. Informacije nisu na bilo koji način ponuda ili poziv za kupnju financijskih proizvoda ili sličnih ponuda. Naši vodiči, članci, vijesti i tekstovi i oglasi vanjskih stranica i posebno programe u Forumu treba shvatiti samo kao sugestija i ne kao eksplicitni financijski savjet. Stranice ovdje prikazane ne predstavljaju investicijsko savjetovanje, analizu ili preporuku u skladu sa svim zakonima trgovanja vrijednosnim papirima. izričito navedimo da podaci i sadržaj navedeni na ovim stranicama ne prikazuju specifičnu situaciju kupca ili određenu grupu kupaca i da se zbog toga ne odražava u osobnoj, financijskoj ili poreznoj preporuci. Niti jedan prikaz na stranicama ove web stranice ne treba shvatiti kao poziv, ponude ili preporuke za stjecanje ili raspolaganja sredstvima ili za sklapanje bilo koje druge financijske transakcije. S obzirom na to, sve informacije i mišljenja sadržani na ovim stranicama pružaju se bez ikakvih jamstava, izričitih ili podrazumijevanih, i ne predstavljaju savjet za ulaganje. Sve ovo se odnosi i na sve postove foruma svakog člana.

  1. Zaštita autorskih prava:

Autor objave vam daje pravo korištenja privatne kopije za osobne potrebe. Nemate pravo mijenjati materijale i/ili ih prosljeđivati i objavljivati. Ako nije drugačije navedeno, autorsko pravo za tekstove leži kod odgovorne osobe za tu internetsku prisutnost. Zbog toga sav sadržaj ove stranice nije dopušteno na bilo koji način kopirati, reproducirati, objavljivati, učitavati, prenositi ili distribuirati. Zabranjeno je, bez izričitog pismenog dopuštenja, kopirati logotip, tekst ili slikovne prikaze naše web stranice kao i sav ostali materijal. Zabranjena je redistribucija putem tzv. „Framing“ tehnologije. Ne poštivanjem ovih stavki, kopiranje cijelog ili dijelova teksta, slike ili drugog sadržaja ovih stranica za druge svrhe smatrati će se kršenjem autorskih i vlasničkih prava. Dijelovi slika i materijala također mogu biti zaštićeni zaštitnim ili servisnim znakovima te autorskim pravima trećih osoba ili tvrtki. Naši članovi su zamoljeni da poštuju autorska prava autora za korespondenciju rabljenih slika, grafika, zvukova i tekstova te da ih koriste isključivo pod uvjetima korištenja njihovih vlasnika ili alternativno koristiti grafike, zvučne datoteke, video zapise i tekstove bez licence. Samo navođenje izvora ili spominjanje autora nije zaključak da zaštitni znakovi nisu zaštićeni zakonom. Autorska prava za bilo koji materijal stvoren od strane autora ostaju kod autora odgovarajuće grafike, audio i video sekvenci i tekstova. Svaka reprodukcija ili korištenje ovih radova u drugim elektronskim ili tiskanim publikacijama nije dozvoljena bez izričitog pristanka autora. Ovo također vrijedi retroaktivno.

  1. Napomena za postupak prijave kršenja prava:

Ako bilo koji sadržaj ili dizajn tehnička izvedba pojedinih stranica ili dijelova ove stranice krši prava trećih osoba ili pravnih propisa ili u bilo kojem obliku postavlja probleme kod zaštite tržišnog natjecanja molimo vas da nam dostavite dovoljno opisni i kratak tekst bez naplate troškova. Jamčimo da će takav sadržaj ili dijelovi ovih web stranica biti uklonjeni u razumnom roku ili da će zakonski zahtjevi biti prilagođeni bez potrebe sudjelovanja odvjetnika s naše strane. Uključivanje odvjetnika kao razlog naplate troškova ne odgovara stvarnoj ili pretpostavljenoj volji kršenja prava već se kao glavni razlog smatra iznuđivanje novca radi nevažnih ciljeva kao dominantna tema inicijacije, kao i kršenje obveze ublažavanja štete.

  1. Za kraj:

Vaše povjerenje nam je važno. Zato želimo biti vaš odgovor u svakom trenutku u vezi s obradom vaših osobnih podataka. Ako imate pitanja na koje ne možete naći odgovor, molimo koristite naš kontakt. Obrazac. Na kraju, ističemo da postoji mogućnost da određene skupine ljudi ili pojedinci dobiju zabranu pristupa ovim stranicama. Ova zabrana pristupa web stranici nije eksplicitno usmjerena na bilo koju osobu u bilo kojoj jurisdikciji, bez obzira na boju kože, nacionalnost, vjersku pripadnost ili spol. Osobe koje podliježu takvim zabranama, pristup ovom web mjestu je zabranjen.

  1. Izmjene:

zadržavamo pravo izmjene klauzule te slobodnni smo u bilo koje doba dodati ili ukloniti dijelove ili individualne izraze klauzule. Ako nije potrebna ispravka klauzula ostaje nepromijenjena u njenom sadržaju i valjanosti. Svi članovi su dužni povremeno pogledati da li je došlo do nekih ispravki ili izmjena te ako se više ne slažu s njima mogu zatražiti brisanje osobnih podataka i profila. Ovu izjavu o odricanju od odgovornosti treba promatrati kao sastavni dio internet stranica koje na nju upućuju. Ukoliko dijelovi ili pojedinačne formulacije ovoga teksta ne odgovaraju, više ne odgovaraju, ili ne odgovaraju u potpunosti važećem pravnom okviru, to ne utječe niti na sadržaj, niti na pravovaljanost ostatka ovog dokumenta.

 

Zadnja izmjena 19.09.2018