Menu Close

Forever Living Products – FLP

REKLAMA

od 8€ tjedno, rotator 5 reklamaOva tema sadrži 0 odgovora, ima 1 sudionik, zadnji odgovor od:  Zaradi Online Team prije 11 mjeseci.

 • Stvoritelj
  Tema
 • #822

  Zaradi Online Team
  Ključonoša

   Da li je Aloe Vera stvarno svemoguća biljka?

   Forever Living je MLM tvrtka koja nudi proizvode za zdravlje i wellness koji uglavnom sadrže aloe vere.

   Iz perspektive proizvoda, čini se da su ljudi općenito zadovoljni kvalitetom ponude, čak i ako je to malo skupo. Iz perspektive prilika, zapošljavanje se čini malo teže nego kod drugih MLM-ova.

   Pregled proizvoda

   FLP je osnovan 1978. godine i do danas je vođen od strane istog čovjeka. Proizvodi su kvalitetni i za razliku od konkurencije sadrže pravu aloe veru i to u velikim količinama. FLP je vlasnik velikih plantaža aloe vere u Dominikanskoj republici gdje se svakodnevno provode testovi proizvoda.

   Pregled poslovnih prilika

   Kod FLP ne postoji članarina, nema obveze kupnje ali je vrlo važan timski rad.

   FOREVER vam nudi sigurnu budućnost. S FLP možete postići vrlo dobru dodatnu zaradu u sekundarnom poslu bez rizika ili kao neovisna glavna aktivnost iz gotovo neograničenog potencijala zarade – i to s slobodnim radnim vremenom koje se može podijeliti!

   Da li je FLP ilegalna piramidalna shema?

   Tvrtka koja je osnovana 1978. i koja već desetljećima djeluje u mnogim zemljama ne može biti PONZI shema jer bi vlasti različitih država već davno intervenirale. Osim toga, Forever Living ima različite proizvode, a partneri za distribuciju ne samo da zarade nove distributivne partnere.

   Forever marketinški plan

   FLP-ov marketinški plan jedan je od najjednostavnijih načina za izgradnju vlastitog poslovanja. Štoviše, započinjete bez rizika u ustanovljenoj i rastućoj tvrtki. Njihov plan osigurava vašu izvedbu, bez obzira na vašu razinu uspjeha. Iskoristite uspjeh vašeg tima, kojeg možete postupno graditi.

   FLP vas podržava kroz redovite treninge i daljnje edukacijske događaje te smanjuju svoj uredski rad na minimum, tako da imate više vremena za svoje klijente i vaš tim.

   Registriranjem kao distributer možete kupiti proizvode izravno kod FOREVER i iskoristiti diskontiranu cijenu koja je oko 15 posto ispod preporučene maloprodajne cijene. Ako ste osobno primijenili 2 CC u jednom ili dva uzastopna mjeseca, možete kupiti proizvode po cijeni distributera, što znači 30% popusta na maloprodajnu cijenu. Na to dobijete 5% Cashback, znači sve ukupno 35%.

   Za izvršene transakcije, FOREVER će vam pružiti mjesečne bonuse, čija količina ovisi o vašem statusu, odnosno razini koju ste postigli u našem marketinškom planu. Da biste postigli višu razinu, morate implementirati propisanu vrijednost proizvoda (CC) u roku od dva uzastopna mjeseca.

   Također možete regrutirati nove distributere, koji donosi i druge prednosti: Kroz nove distributere automatski ćete dobiti 15 posto (New Distributor Pricing-Profit) sve dok distributor ne skupi 2 vlastita CC u jednom ili dva uzastopna mjeseca. Tada se njegova razina diže na Asistent Supervizor.

   Za sve proizvode koje vaš distributer kupi dobivate odgovarajuće bonuse marketinškog plana. Što više napredujete, veći je postotak koji dobivate od prodaje tima partnera. FOREVER marketinški plan je solidan, vaš osobni uspjeh je u vašim rukama. Niste obvezni ni za što, a ipak su vam svi načini otvoreni.

   Registracija

   Registrirajte se putem poveznice. Za svaku državu vrijedi posebna uputa i vlastita poveznica. Kod registracije morate obaviti vlastitu minimalnu kupnju od 55Eura bez PDV.

   Plaćanje

   Kupnja: Paypal, Chèque, Kreditna kartica, Bankovna transakcija

   Isplata provizije

   Bankovna transakcija

   Isplata se vrši automatski na vaš Bankovni račun.

   Moje mišljenje

   Osobno koristim FLP proizvode i jako sam zadovoljan. Zarada je solidna i ovisi o vlastitom i timskom radu. Isplate su redovite.


   OCJENA


   Objavite potvrdu o isplati


   Besplatna prijava


   Upozorenje o riziku: svakako pročitajte prije ulaganja u programe!

   www.zaradi-online.com

  Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.  REKLAMA

  od 5€ tjedno, rotator 5 reklama


  Upozorenje o riziku: svakako pročitajte prije ulaganja u programe!

  Trenutno je 0 users aktivan i 1 guest online
  No users are currently active
  Aktivitet u prošlih 24 sati: 1 user i 92 guests
  SHMarketing
  Keymaster | Moderator | Participant | Spectator | Blocked | Senior Moderator
  Statistika foruma
  Teme: 11, Objave: 24, Članovi: 27
  Želimo dobrodošlicu našem najnovijem članu, Aminebo