Menu Close

Platincoin – PLC prezentacija

Zaradi online Forumi Programi za online zaradu ICO Mining & Altcoins Platincoin – PLC prezentacija

REKLAMA

od 8€ tjedno, rotator 5 reklamaOva tema sadrži 4 odgovora, ima 1 sudionik, zadnji odgovor od:  Zaradi Online Team prije 5 mjeseci, 1 tjedan.

 • Stvoritelj
  Tema
 • #756

  Zaradi Online Team
  Ključonoša

   Pozdrav društvo, danas vam želim predstaviti

   INOVATIVNI KRIPTOSISTEM – PLATINCOIN!

   Početak programa 11.07.2017

   Što je Platincoin

   Po prvi put, tehnološka tvrtka iz Švicarske dolazi s hibridnim blockchainom (10x brže od BitCoin-a) i unosi PLC-kovanicu odmah u opticaj.
   Iako se Crypto-Coin odmah može razmjenjivati, on se također distribuira putem platforme društvenih medija s referentnom mrežom širom svijeta s planom naknade.Za mnoge kriptovalute, novac obično mora biti stvoren prvi. Ovo je proces u kojem morate rudariti kroz kupnju žetona/tokena (rudarskih prava) kripto-kovanice. Za dovršetak tog procesa potrebno je puno energije i vremena. Težina rudarenja se također povećava tako da rudarenje postaje sve manje isplativo.PlatinCoin neće imati takve dugotrajne procese.
   Koncept iza “hibridnog bloka” stoga je posve nov. To će biti mješavina dokaza o ulozi (POS) i dokazu rada (POW)!Nema tokena, nema rudarstva, nema rokova za članove.
   Tako kripto-kovanica koja se u svakom slučaju odvojila od drugih kovanica.Početna cijena je bila 0,10 € za 1 PLC.

   Dostupnost zvijezda korisnika određuje iznos svog dohotka. Zvijezde se smatraju statusom, jer status zahtijeva prvo dostupnost njegovog paketa / prometa, a zatim kvalifikacije. Svi bonus dodjeljuju se na 70% u glavnom novčaniku i 30% u novčaniku Rebuy.

   Minting

   Od nedavno Platincoin nudi Minting pakete, pakete kovanja

   Kako radi kovanje ?

   Nakon što formalizirate najam s PLATINCOIN-om, dobit ćete posvećenu opremu za kovanje sa svojim jedinstvenim korisničkim ID-om. Tvrtka će iznajmiti opremu u svojim podatkovnim centrima i povezati ga s sustavom.

   Trajanje

   Najam traje 36 mjeseci tijekom kojega će kovanje za vas svakodnevno proizvesti novčiće.
   Izlaz i brzina kovanog novca izračunava se indikatorom Max Rate. Izračuni se temelje na trenutnom indeksu sustava za taj mjesec. Tako kovane kovanice se svakodnevno dodjeljuju vašem Novčaniku – jednom dnevno.

   Paket opreme za kovanje sadrži sljedeće:

   • Hardver kao posvećeni poslužitelj resursa
   • Vaš jedinstveni korisnički ID koji pokazuje da ova jedinica za usporedbu pripada vama
   • Prošireni zasebni čvor blokova kao softver
   • Fine tuned i unaprijed instaliran Blockchain novčanik s punim setom iznajmljenih novčića potrebnih za uspješno kovanje
   • Određeni iznos kovanog novca koji je uključen u skupinu opreme sastavni je dio postupka kidanja, pri tome korisnik ne smije postati vlasnik takvih kovanica
   • Kontroler koji će pratiti automatizirano i ispravno kreditiranje kovanih kovanica

    

   Kako postati kovač u PLATINCOIN-u?

   Uz samo tri koraka možete počnete kovanjem novih novčića bez napora ili glavobolje!
   • Preuzmite Novčanik
   • Registrirajte se na PLATINCOIN
   • Unajmite opremu i počnite kovati

   Novčanik

   Platincoin mobilni novčanik je dostupan za Android i iOS platforme. Vaš će privatni ključ biti pohranjen samo na vašem pametnom telefonu. Sigurno i nekonvencionalno šifriranje vašeg privatnog ključa i šifriranje pohrane podataka u uređaju. Najveća razina sigurnosti današnjice.

   Platincoin marketinški plan i plan zarade

   PLC Group AG nudi razne prihode i bonuse sustava te s odgovarajućim korištenjem omogućava postizanje vrlo atraktivnog prihoda.

   Mrežni marketing

   Plan mrežnog marketinga sastoji se od dva glavna dijela.

   Primarni zadatak korisnika je da dobijete 5 zvjezdica za otključavanje svih razina zasluga kao vodećeg lideru s 5 zvjezdica.

   Veza preporuka bit će aktivirana po prvoj kupnji bilo kojeg paketa.
   Kod kupnje samo kupnje s Main Walleta pripisuju se vlastite prodaje. Dodaci iz Rebuy novčanika ne broje se.

   Sve kvalifikacije moraju biti ispunjene na 100%. Prvi korak je bezbojna zvijezda s 1/4 zlata, a zvijezda je 1/2 boda, a tek tada korisnik dobiva 1 do 5 zlatnih zvijezda.

   Fast Start Bonus

   za uplate od 5000EURA u prvih 30 dana

   PlatinCoin nudi strukturu od 11 razina, pri čemu ukupan postotak može iznositi 38%.

   Struktura

   1. razina: 10%
   2. razina: 4%
   3. razina: 5%
   4. razina: 6%
   5. razina: 7%
   6. – 11. razina 1%

   Rangirni Bonus


   PLC i trgovanje

   PLC je upisan na burzi YOBIT i BitForex i trenutno se trguje na oko 5 USD

   https://yobit.net/en/trade/PLC/USD


   CRYPTO MESSENGER

   Kombinirana je zajednička tehnologiju smartphonea s tehnologijom Blockchain budućnosti kako bi dobili ogromnu ciljnu skupinu za novčić.

   Dostupan je za MAC i ANDROID


   PLC Business/Crowdfunding

   PLC Business je crowdfunding platforma za sve one koji vjeruju da možemo zajedno, iz jednostavne ideje izrasti u poduzeća ili čak i korporacije koje rade s dobiti.
   Milijuni fanova Crowdfundinga i Crowdinvestinga godišnje financiraju tisuće projekata širom svijeta u vrijednosti od desetke milijardi eura. Pred vašim očima, ideje će se pretvoriti u uspješne tvrtku. Članovi kriptosustava mogu ocijeniti projekte s “LIKE”. Njihova evaluacija pomoći će investitorima da shvate kako su zanimljivi razni poslovni projekti, bez obzira na to imaju li tržište prodaje i tko su potencijalni promotori i kupci njihovih proizvoda. PLC Group AG namjerava uključiti u svoj investicijski portfelj stotine i tisuće obećavajućih projekata kako bi ih pretvorio u profitabilne, poznate tvrtke i dovesti ih mnoge na globalne burze. Vaše sudjelovanje u evaluaciji i odabiru ovih projekata jamstvo je našeg zajedničkog uspjeha, jer je to profit svih tvrtki u portfelju PLC Group AG koji je namijenjen podršci PLATINCOIN tečaju.


   PLC Network

   PLATINCOIN društvena mreža pridružuje se ljudima svih dobi i nacionalnosti. Zbog svog ogromnog potencijala, otvara prije svakog od nas neograničene mogućnosti za uspješan osobni rast i poslovanje. S PLATINCOIN ćete lako pronaći prijatelje, partnere i istomišljenike koji su zainteresirani za napredne tehnologije za ostvarivanje profita u online okruženju i nove mogućnosti za rast i razvoj. Također ćete dobiti priliku da profitabilno oglašavate svoje proizvode i usluge u svojoj društvenoj mreži.


   PLC akademija

   PLC Academy je elektronička platforma za učenje koja uključuje materijale o teoriji kriptografije i tehnologije blokchaina, kao i materijale o osnovama i strategijama za uspješnu promociju online poslovanja i učinkovite komunikacije u prodaji.

   U današnjem svijetu, informacije su postale glavna vrijednost, a PLC Academy pruža pristup jedinstvenom znanju koje nećete naći u teorijskim udžbenicima. Uostalom, autori modula obuke su praktičari s bogatim iskustvom: uspješni poduzetnici, poslovni savjetnici, IT profesionalci i stručnjaci za promociju i prodaju.


   OCJENA


   Objavite potvrdu o isplati


   Prijavite se


   Upozorenje o riziku: svakako pročitajte prije ulaganja u programe!

   www.zaradi-online.com  REKLAMA

  od 8€ tjedno, rotator 5 reklama

  REKLAMA

  od 5€ tjedno, rotator 5 reklama


  Upozorenje o riziku: svakako pročitajte prije ulaganja u programe!  Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.  REKLAMA

  od 5€ tjedno, rotator 5 reklama


  Upozorenje o riziku: svakako pročitajte prije ulaganja u programe!

  Trenutno je 0 users aktivan i 4 guests online
  No users are currently active
  Aktivitet u prošlih 24 sati: 0 users i 113 guests
  Keymaster | Moderator | Participant | Spectator | Blocked | Senior Moderator
  Statistika foruma
  Teme: 12, Objave: 25, Članovi: 27
  Želimo dobrodošlicu našem najnovijem članu, Aminebo